Easy Droxy Versicolor Peel fra Skin Tech

Easy Droxy Versicolor Peel er en ny og spennende peeling fra Skin Tech som gir en overflatisk, men kraftig peeling.
Inneholder 5 syrer med gode egenskaper på flere indikasjoner, som virker effektivt sammen og alene; glykolsyre, melkesyre, sitronsyre, salisylsyre og Kojicsyre.

EasyDroxyComplex_box

Salisylsyre er en BHA-syre og er svært effektiv for behandling av urenheter på huden. Om konsentrasjonen er høy nok eller at pH er lav kan bruk at salisylsyre føre til lett flassing. Salisylsyre åpner tilstoppede porer, trenger ned i talgkjertlene og renser opp.  Om man er allergisk mot acetylsalisylsyre, ammer eller gravid skal man ikke bruke salisylsyre.

Glykolsyre er en av de mest brukte AHA-syrene (en form for fruktsyre), og har små molekyler som lett kan trekke ned i huden. Bindingene mellom de øverste hudcellene i epidermis løses opp og kan derfor gi lett flassing ved høy nok konsentrasjon eller lav nok pH. Glykolsyre forbedrer hudstrukturen og gjør den glattere. Man bruker gjerne glykolsyre når man ønsker å bekjempe eller forebygge akne, aldring, pigment og generelt solskadet hud.

Kojicsyre er en antioksidant og brukes som oftest i produkter som skal bekjempe pigmenteringer. Kojicsyre hemmer enzymet tyrosinase i huden (tyrosinase omdanner tyrosin til melanin som er pigmentet i huden). Kojicsyre har dermed en blekende effekt på pigmenteringer og melasma og forhindrer at nye pigmenteringer oppstår. Ved å blokkere tyrosinase har kojicsyre en blekende effekt og gir huden en jevn farge.

Melkesyre er en AHA-syre som har små molekyler og derfor trekker godt ned i huden. Melkesyre har vi i huden fra før av og er derfor skånsom for huden og kan brukes av de fleste. Man bruker gjerne denne syren på en mer sensitiv hudtype nettopp fordi den ikke gir noen bieffekter og er i tillegg fuktighetsgivende. Har en peelende effekt og anbefales for antiage-effekt og til tørr/sensitiv hud.

Sitronsyre er en AHA-syre som kommer fra sitrusfrukter. Den jobber mest på overflaten da molekylene er ganske store. Sitronsyre en antioksidant og har gode effekter på ujevn pigmentering og antiage spesielt i etterkant av solskader.

Easy Droxy Versicolor Peel nøytraliseres av hudterapeuten i behandlingen og er utviklet mot følgende indikasjoner: aktiv akne (komedoner, papuler, pustuler), pigmentering og for behandling av fotoaldring og dens konsekvenser. Det er spesielt viktig å bruke høy solfaktor i minimum 4 uker etter behandling.

Kontakt ordre@cosmedic.no for mer informasjon eller se vår forhandlersider www.cosmedic.no/forhandlere for å finne din Skin Tech-terapeut.

Spørsmål, kommentarer eller annet? Bruk kommentarfeltet ;-)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s