Fra vinter til sommer – tips fra hudterapeuten

Carina er utdannet hudterapeut og jobber i Cosmedic og på aesthetic clinic. Her er hennes tips for huden når solen titter frem.

Våren er godt i gang, og snart melder sommeren sin ankomst. Det kan merkes på mange måter, også på huden. Når solen titter frem og gradestokken stiger vil huden ha et annet behov enn hva den har hatt gjennom en kald høst og vinter. Både for de med en normal til tørr hud og de med en kombinert til fet hud.

Flip flops

Selv har jeg en normal til tørr hud, og gjennom høst og vinter bruker jeg Conditioning Hydration Cream fra glo therapeutics som med sin rike sammenstning av antioksidanter gir både næring, styrke og pleie til en tørr og sensitiv hud. Nå mot sommeren går jeg over til å bruke Oil Free Moisturizer,  som gir en lettere fuktighet. Oil-Free-Moisturizer_RGBHuden trenger ikke like mye fukt og det er viktigere å fokusere på produkter med c-vitamin, som er med på å forbedre elasiteten og minsker fine linjer ved å stimulere kollagensyntesen. I tillegg til c-vitamin er det veldig viktig å bruke solbeskyttelse.

Ultra-15%-Vitamin-C_RGB

Enten om man bruker en fuktighetskrem med SPF, som for eksempel Facial Moisturizer med SPF 40, eller at man bruker en solkrem i tillegg til dagkremen sin.

SPF 40 Facial Moisturizer

Spørsmål, kommentarer eller annet? Bruk kommentarfeltet ;-)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s