Er du vår neste glo minerals-modell?

TEMA: AKNE

GM SM insta Akne ung hud modellkonk_2016

Akne, kviser, komedoner – det fins mange navn på små betennelser i huden og tilstoppede porer som skaper det man lenge har kalt «uren hud». Uren hud kan være et misvisende ord, ettersom akne, kviser ikke betyr at huden er skitten eller at den skal skrubbes ihjel – la en hudterapeut gi deg en konsultasjon, noen ganger henvises man til en hudlege, i andre tilfeller vil riktig behandling i salong og med hjemmeprodukter få bukt med problemene. Mange av de som har opplevd å ha kviser vil gjerne dekke over dette med sminke, da er det spesielt viktig at ingen av ingrediensene tetter og irriterer huden.

Nå leter vi etter en ung jente/gutt som kunne tenke seg å være modell for glo minerals. Vi søker etter deg som sliter med akne og tilstoppinger i huden, og som er villig til å bidra i kampanjen med før/etterbilder. Du vil få produkter og veiledning skreddersydd til deg og din hud, fra glo minerals til en verdi av kr. 5000,-

Vil du å bidra i vår akne-kampanje og være modell for oss, ønsker vi at du sender en epost med bilder med/uten makeup, kontaktinformasjon og forteller litt om deg selv.

Frist for deltakelse: Onsdag 11.mai

Nedre aldersgrense 16 år. (Er du under 18 år krever vi godkjenning fra foresatte).

Modellen vi velger blir kontaktet i løpet av mai og det vil bli avtalt tidspunkt for fotoshoot i Oslo sentrum før sommeren.

Kontaktperson: Martine Hammervold-Austinat
Epost: martine@cosmedic.no

Spørsmål, kommentarer eller annet? Bruk kommentarfeltet ;-)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s