Team glo – Linda Nicolaysen

Makeupartist Linda Nicolaysen har vært en del av team glo i flere år, hun har gjort uttallige demoer for oss og vi er utrolig stolte av å ha en så dyktig makeupartist som en del av vårt team. Vi ønsker at dere skal få bli litt bedre kjent med Linda – let’s roll!

profilbilde

1. Hvor lenge har du jobbet som makeupartist?

Jeg har jobbet som makeupartist siden jeg gikk ut fra Art Complexion makeup skole i Oslo i 2009, så til sommeren er det 7 år.

Foto: Trine Hisdal Hår: Nikola Grozdic Model: Ingrid / Idollooks Kunde: Idollooks Magazine
Foto: Trine Hisdal – Hår: Nikola Grozdic – Modell: Ingrid / Idollooks – Kunde: Idollooks Magazine

2. Hva er det beste med jobben din?

Det beste med jobben min må være at jeg får jobbe kreativt og at ingen dag er helt lik. Jeg er veldig rastløs av meg, så jeg trenger variasjon.

Foto: Ida Bjørvik Hår: Lars Eriksen Eitran Modell: Karen / Heartbreak Styling: Thao Kakao Kunde: Det Nye
Foto: Ida Bjørvik – Hår: Lars Eriksen Eitran – Modell: Karen / Heartbreak – Styling: Thao Kakao – Kunde: Det Nye

3. Hva er dine beste tips når det kommer til glō minerals?

Face Primer: For å få best mulig resultat så bruk alltid face primeren før du legger foundation. Den er utrolig drøy, så en dråpe er nok. Du trenger bare å legge den der du har litt større porer eller ujevnheter. Jeg synes den flyter best inn i huden når jeg bruker fingrene til å påføre produktet.

Foto: Ida Bjørvik Hår: Lars Eriksen Eitran Modell: Ilva / Idollooks Kunde: Beauty Magasinet
Foto: Ida Bjørvik – Hår: Lars Eriksen Eitran – Modell: Ilva / Idollooks – Kunde: Beauty Magasinet

Jeg elsker og mikse og trikse meg frem til en glødende flawless hud. Nummer en tips; bland sammen LUXE Liquid Foundation med en liten dråpe flytende Highlighter og Sheer Tint Illuminator for perfekt dewy hud.

Den flytende highlighteren blir flittig brukt i makeup kitet mitt. For prikken over ien på en look; påfør på nese, kinnben, amorbuen, panne og litt i øyenkroken. Gjevn godt ut med å bruke varmen fra fingertuppene dine.

Foto: Solveig Selj Hår: Lars Eriksen Eitran Styling: Marte Dahlgren
Foto: Solveig Selj – Hår: Lars Eriksen Eitran – Modell: Maria Mena – Styling: Marte Dahlgren

Precision Eye Pencil i fargen peach. Et superenkelt triks er å legge denne kajalen på våtkanten. Den tar bort det røde på våtkanten og fungerer nærmest som en concealer for øyet. Den er virkelig med på å åpne øyet.

Mint Balm er et must have til enhver tid. Den fukter, kjøler og pleier leppene.

blogg5
Foto: Trine Hisdal Hår: Lars Eriksen Eitran Styling: Jeanette Hoff Modell: Mari / Idollooks Kunde: PS: magasin

4. Hva inspirerer deg når du skal lage en look?

Jeg finner mennesker mest inspirerende. Det og ha en modell foran seg som gir deg inspirasjon til en look er en helt egen følelse. Jeg har alltid funnet mye inspirasjon i stilikoner; slik som David Bowie og Edie Sedgewick. Som makeupartist henter jeg inspirasjon i så mye. Alt fra naturen til gamle filmer. Akkurat nå er jeg inspirert av verdensrommet, til et prosjekt jeg holder på med. 

5. Hvilke trender ser du for vår/sommer og høst/vinter 2016?

På våren og sommeren liker vi og bruke mindre sminke. Hovedfokuset vil ligge på en glødende sommerfrisk hud, gjerne med sterke, gredde bryn. Det var mye fargesterkt og se på catwalken for vår/sommer 2016. Gå for en litt mer naturlig look på dagtid som du oppdaterer med en bold liner i en sterk farge eller en farge på leppene som popper skikkelig til sommerfesten. Velg friske toner, som for eksempel Suede Matte Lipstick i fargene; pop eller punch.

Punch+Pop BRUK
Foto: http://www.glominerals.no (punch innerst på leppe, pop i ytterkant)

For høsten/vinteren 2016 fortsetter også den friske glødende huden. En sikker vinner hver eneste høst er berry lips. Dype bærtoner er helt nydelig om høsten, og alle kan finne sin tone. Kombiner med frisk hud og sterke bryn. Smokey eyes er jo et must hver sesong, men i mange ulike varianter. Velg den som passer deg best. Jeg likte spesielt godt de litt mer uflidde looksene som hadde litt «dagen derpå feeling»; lagt med smudgy eyeliner. Kombinert med en fin hud. Om du er stø på hånden er også grafiske linere i alle mulige varianter superhot. Om du velger det hold fokuset på øynene og la leppene være nude. Men husk alltid at huden må være flawless uansett look.

blogg7
Foto: Ida Bjørvik Hår: Christine Mellem Modell: Iris Lie / Team models Styling: Marte Økelsrud Kunde: Stella Magasinet

Spørsmål, kommentarer eller annet? Bruk kommentarfeltet ;-)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s