Bestselgere fra glo minerals

I blant annet Costume og ELLE kan dere denne våren se våre bestselgere fra glo minerals og glo therapeutics i et synlig oppslag. Dette er de produktene vi ser at går aller best landet rundt, og derfor ønsker vi å gå litt mer i dybden på disse produktene.

GM Bilde 2 til annonse concealer - pressed base - contour kit - lip crayons - crush 2016 copy2

Concealer Under Eye:

En kraftigere og mer pigmentert concealer. Dette er den som er mest egnet og brukt om man har mørke partier under øyne, eller har andre sjenerende flekker man ønsker og skjule. Fuktgivende og myk konsistens. Her er det viktig og bruke litt av gangen, og heller i flere lag om du ønsker et naturlig resultat og jevnt resultat.

Denne er todelt, så du kan blande frem din perfekte farge enten det er vinter og du er lysere, eller sommer når du er mørkere.

Finnes i 4 toner; beige, golden, natural og honey.

DSCF5247

Camouflage Concealer Oil Free:

Dette er en type concealer som er ment for  problemområder som ikke lar seg skjule så godt. Dette kan være pigmentflekker, sprengte blodkar, blodårer, akne. Denne er oljefri, noe som gjør den tørrere som igjen gjør at den sitter bedre på huden. Da aknehud helst ikke skal ha så mye oljeprodukter er denne perfekt til denne hudtilstanden.

Anbefales ikke under øyne, da den er tørrere og tykkere så resultatet kan se noe «sminket» ut.

Finnes i 4 toner; beige, golden, natural og golden honey.

Pressed Base Foundation:

Vår mestselgende foundation! Pressed Base Foundation er en presset mineralfoundation som leverer semi-matt finish, og en dekkevne som er svært enkel å bygge. Anbefales med Face Primer eller Tinted Primer SPF 30 og Hydration Mist. Pressed Base er i likhet med alle produktene til glo minerals, trippelknust. Dette gjør at prosessen hvor mineralene smelter på huden, med fuktighet, går enda raskere. Resultatet er en foundation som sitter godt, ikke ser sminket ut og samtidig gir ønsket dekkevne. Unngå å bruke ordet «pudder» om Pressed Base, da dette er en foundation :-) Pudder bruker man som en avslutning, og/eller ved behov i løpet av dagen.

Anbefalt verktøy; Brush Ultra for lett til medium dekkevne, Brush Kabuki for medium til full dekkevne.

Finnes i 20 toner; beige light, beige medium, beige dark, natural fair, natural light, natural medium, natural dark, golden light, golden medium, golden dark, honey fair, honey light, honey medium, honey dark, tawny light, tawny medium, chestnut light, chestnut medium, cocoa light, cocoa medium.

Our beloved crayons! Cream Glaze Crayon & Suede Matte Crayon ble lansert i 2015, og i år, en ny farge i hver formula ble lansert i februar.

Cream Glaze Crayon: Luksuriøs, glossy finish med intense og mettede farger, som sitter imponerende lenge. Cream Glaze Crayon er beriket med antioksidantene vitamin C og E, samt fuktighetsgivende mangoolje og sheasmør for nærende beskyttelse.
Har en praktisk, innebygd spisser og kan dermed påføres like presist hver gang!

Kommer i 7 farger; mimosa, dahlia, jetset, heirloom, praline, bloom, chiffon.

Suede Matte Crayon tar leppeprodukt ett steg lengre. Matt tekstur med kraftig mettede farger, som gir en langvarig intens farge med en fløyelsaktig og glatt finish.
Beriket med antioksidantene, vitamin C og E, samt fuktighetsgivende mangoolje og sheasmør for nærende beskyttelse. Suede Matte Crayon har innebygget spisser og leverer presisjon og enkelhet i ett.
Brukes alene eller som en matt base under gloss for en langvarig holdbarhet med mer glans. Den glir lett på huden og etterlater en jevn matt farge. Et snev av peppermynte gir en frisk duft og gir en kjølig følelse som åpner sansene og nærer leppene.

Tilgjengelig i 7 farger; monogram, trademark, crush, sorbet, bombshell, demure, crimson.

CreamGlazeCollage

Øverste rad fra venstrs: heirloom, mimosa, praline. Midten: chiffon. Nederste rad fra venstre: jetset, dahlia, bloom.

SuedeMatteCollage

Øverste rad fra venstre: monogram, trademark, sorbet. Midten: crimson. Nederste rad fra venstre: demure, crush, bombshell.

Sist, men ikke minst, en av de store favorittene for tiden: glo minerals Contour Kit.

DSCF5251

glo minerals Contour Kit er beriket med vitamin A, C, E og grønn te-ekstrakt, ingredienser som mange forbinder med resten av serien. Alle produktene i glo minerals er trippelknust, som gir en enklere påføring og bedre holdbarhet. Kitet er i likhet med alle produkter fra glo minerals: Helt fritt for talkum!

Husk at konturering ikke erstatter solpudder og blush; solpudder gir glød, blush gir friskhet og farge, konturering gir dybde.

De relativt nye ordene strobing og shading er egentlig en oppdeling av fenomenet konturering, – strobing = highlighting, shading = skyggelegging.

Contour Kit fra glo minerals kommer i to fargetoner, fair to light og medium to dark.

Spørsmål, kommentarer eller annet? Bruk kommentarfeltet ;-)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s