Bestselgere fra glo therapeutics

I blant annet Costume og ELLE kan dere denne våren se våre bestselgere fra glo minerals og glo therapeutics i et synlig oppslag. Dette er de produktene vi ser at er mest populære landet rundt, og derfor ønsker vi å gå litt mer i dybden på disse produktene.

CROPGT Bilde 1 til annonse Moist Tint SPF 30 - Cyto-luxe vit C og H+ - Super Serum - Cyto-Mask copy copy

Super Serum

Reparerer, strammer opp og styrker huden og gir den ultimate anti-aging behandling. Det passer til alle hudtyper unntatt den mest sensitive og aknehud. Peptider og antioksidanter er cellefornyende, beskyttende og helende og gir en hudfornyende effekt.
Anbefales for: Alle, uten den mest sensitive og akne-utsatt hud.

Aktive Ingredienser:
Argireline™ (Acetyl Hexapeptide-3)- Reduserer mengden og dybden av linjer.
Matrixyl™ 3000 (Palmitoyl Oligopeptide Palmitoyl Tetrapeptide-7) – Heler huden og reduserer linjer, forbedrer hudstrukturen og gir volum.
Epidermal Growth Factor (rh-Oligopeptide-1 (EGF)) – Stimulerer til danning av nye epidermale celler. Heler huden raskt.
Glycosaminoglycans/Sodium Chondroitin Sulfate – Påvirker matrix i cellene, og bidrar til å forsinke aldrings-prosessen.
Superoxide Dismutase – Antioksidant.

TINT

Moisturizing Tint SPF 30+

 Lett og oljefri formula som forhindrer dehydrering og tørrhet. Bredspektret UVA og UVB beskyttelse med et hint av farge for å jevne ut hudtonen.
Anbefales for: Alle hudtyper.

Kommer i fargene fair, light, medium og dark.

Aktive Ingredienser:
5.0% Octisalate – UVB absorberende solbeskyttelse.
7.5% Octinoxate – Absorberer UVB stråler og beskytter mot skader på DNA.
3.0% Avobenzone – En solbeskyttelse som beskytter mot UVA, forhindrer aldring og hudkreft.
4.0% Oxybenzone – En solbeskyttende ingrediens som absorberer UVB og kortbølget UVA stråler.
Isoeicosane – Oljefri emollient som gir en myk tekstur på huden.
Dimethicone – Fuktgivende og beskytter huden.
Iron Oxide – Naturlig farge som gir en lett dekkevne på huden.

Påføres huden daglig og før soleksponering. Påfør hver 2-3 time for å opprettholde beskyttelsen, samt alltid etter bading.

DUO

Cyto-luxe Vitamin C+ 20%

Nytenkende og svært effektivt vitamin C serum med 20 % L-askorbinsyre. Det er tilsatt stamceller fra Sweet Iris-planten for å øke anti-age effekten. Ettersom cellene styrkes og blir reparert, blir huden sterkere og mer hydrert og medfører en «plumpingeffekt». Huden blir glattere, fine linjer og rynker jevnes ut.

Anbefales for: Voksen hud.

Aktive Ingredienser:
Ascorbic Acid (vitamin C) – En kraftig antioksidant. Beskytter huden mot UV skader, lysnende, forbedrer elastisiteten og reduserer synligheten av fine linjer og rynker. Dette er den eneste form for vitamin C kroppen gjenkjenner og kan effektivt utnytte.
Hyaluronsyre – En naturlig ingrediens som tiltrekker og binder vann. Resultatet er «plumping» av huden og man forebygger transepidermalt vanntap.
Mimosa Tenuiflora Bark Extract – Fra den meksikanske Tepezcohuite eller «Skin Tree». Dette gir en cocktail av ingredienser som øker dannelsen av nye celler ved å øke sirkulasjon og fjerne giftstoffer. Beskytter mot transepidermalt vanntap og betennelser samtidig som huden glattes ut.
Acetyl Tyrosin – Bidrar i kollagenaseprosessen ved å fjerne gamle og stivnet kollagenfibre slik at nytt kollagen kan dannes.
Sink sulfat – En aminosyre som hjelper i absorpsjon av L-askorbinsyren og bidrar til at fibroblastene øker kollagenproduksjonen. Bryter ned lipider.
Søt Iris Ekstrakt – Påvirker både epidermis og dermis. I epidermis, regenererer den huden ved å få huden til å oppføre seg yngre. I dermis stimuleres syntesen av ekstracellulær matriks
og begrenser enzymer som ødelegger dem. Resultatet blir at de to lagene blir fastere og tettere. En effektiv fuktighetsregulator som binder fuktigheten i huden.
pH: 2.20

Bruk: Påfør om morgenen etter rens og toner. Bruk ca 10 dråper for ansikt og hals. Påfør så Cyto-luxe Hydration+ og til slutt din favoritt krem fra glo therapeutics.

Cyto-luxe Hydration+

Den unike fuktighetsgiveren som inkorporerer Dermatein® HYA Mini, en hyaluronsyre med en mindre molekylstørrelse, for å trenge lenger inn i huden enn vanlig hyaluronsyre. Den gir næring og fukt samtidig som plumpingeffekt. Plantestamceller jobber dypt for å forynge og balansere mens planktonekstrakt jevner umiddelbart og foredler hudens overflate.

Anbefales for: Voksen hud.

Aktive Ingredienser:
Dermatein® HYA Mini – Et mindre molekyl av hyaluronsyre som muliggjør transdermal absorpsjon. Gir en plumpingeffekt og fuktighet til huden. Ved å kombinere denne med vanlig hyaluronsyre som har en høyere molekylstørrelse får man fukt både til epidermis og dermis.
Brestine (Plankton ekstrakt) – Innen 15 minutter har denne evnen til å fylle furer i huden og glatte små rynker. Når de ble testet, viste resultatene varige virkninger i 6 timer etter en enkel applikasjon.
Hyaluronsyre – Hindrer epidermal dehydrering ved å tiltrekke seg og opprettholde hydrering.
Søt Iris Ekstrakt – Påvirker både epidermis og dermis. I epidermis, regenererer den huden ved å få huden til å oppføre seg yngre. I dermis stimuleres syntesen av ekstracellulær matriks og begrenser enzymer som ødelegger dem. Resultatet blir at de to lagene blir fastere og tettere. En effektiv fuktighetsregulator som binder fuktigheten i huden.
pH: 5.6

Bruk: Påføres etter Cyto-luxe Vitamin C+ eller alene som et fuktserum og før din favoritt fuktighetskrem fra glo therapeutics.

DSCF5287

Cyto-luxe Mask

En intens, hudfornyende ansiktsmaske som benytter stamceller fra planteriket for å gjenvinne elastisiteten og fylde i huden.  Masken føles silkemyk og glatt.

Anbefales for: Voksen hud.

Aktive Ingredienser:
Citrustem™ (Citrus Sinensis) – Stamceller fra appelsiner dyrket i lab gir sterkere og renere aktive ingredienser. Stamceller fra appelsiner inneholder aminosyrer, peptider og proteiner som fornyer og opprettholder elastisiteten i huden og fører til at rynker reduseres.
Instalift® Goji GF (Goji Berry Extract) – Brukt i tradisjonell kinesisk medisin. Angriper løs hud og rynker ved å gi en rask og synlig lift-effekt. Gir også langvarig anti-aging fordeler som antioksidanter og stimulerer kollagenproduksjonen.
Platinum Ferment – Peptid med sterk antioksidanteffekt og stimulerer kollagenproduksjonen.
Indinyl™ – Ekstrakt fra frøene av en indisk plante. Strukturen og virkningen ligner hyaluronsyre.
Pearl Extract – Perlemor er hovedkomponenten av en perle og inneholder 20 naturlige aminosyrer. Forskning viser at det har en evne til å fornye, hele og stimulere huden.
Caviar Extract – Inneholder vitamin A, D, E, B, aminosyrer og proteiner som gir næring til huden.
Glycoderm – Gir en tredelt virkning med ceramider, hyaluronsyre og Blossom Honey .
Kombuchka™ (Saccharomyces/Xylinum Black Tea Ferment, Hydroxyethylcellulose) – Kalt “the long life fungus,” og er en gjæret form av svart te som forbedrer hudstrukturen.

Bruk: Påfør et jevnt lag i ansikt og på hals etter rens og tonic. La masken virke 10 min. og vask godt av med våt klut. Brukes 1-2 ganger i uken.

Spørsmål, kommentarer eller annet? Bruk kommentarfeltet ;-)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s