Klargjør huden for sol og sommer

Sommeren er rett rundt hjørnet og det er på tide å klargjøre huden for sol, varmere vær og bare legger! Om sommerplanene dine inkluderer turer til stranden, lange turer i fjellet eller kontordager med aircondition, så kan du enkelt følge disse rådene for å forberede huden din på en nydelig sommer.

Bruk kroppspeelingen til glo therapeutics, Therapeutic Body Exfoliant som jevner ut og peeler huden med bl.a. kraftige stamceller fra Bambusekstrakt og salisylsyre. Ved å fjerne døde hudceller renses også hårsekkene som forhindrer innkapslinger og inngrodde hår. Det er også et perfekt produkt å bruke før og etter barbering, spesielt etterfulgt med Therapeutic Body Cream.

colladsgsge

Å beskytte huden mot solens skadelige stråler er viktig hele året, men helt avgjørende i sommermånedene. Bruk alltid en solkrem som gir bredspektret beskyttelse. Påfør en god mengde Moisturizing Tint SPF 30, Oil Free SPF 40+SPF 40 Facial Moisturizer, eller Sensitive Solar Shade SPF 50 i god tid før soleksponering og dette vil beskytte huden mot solens skadelige virkning slik at du du kan nyte den. Nærende og fuktighetsgivende ingredienser samt antioksidanter beskytter og fukter huden som en ekstra bonus.

 SPF_quad

Ikke glem Mint Balm eller Cherry Balm med SPF 15 for også å beskytte leppene dine!

Spørsmål, kommentarer eller annet? Bruk kommentarfeltet ;-)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s