Gjesteinnlegg: Brud med fregner og metallisk øyenskygge

Sommeren er for mange brudesesong, både for våre forhandlere av glo minerals og gifteklare par. Account manager for glo minerals, Martine skal i bryllup i sommer til sin venninne Christina, som til den store dagen ønsker en naturlig makeup med fokus på øyne.

Bli med på prøvemakeupen, steg for steg!

FØR

PREP

Huden bør være renset, påført serum og krem litt tid i forkant. Etter vi tok før-bildet la vi glo minerals Tinted Primer SPF 30 light for et godt grunnlag, solbeskyttelse og lett dekkevne. Christina har en jevn og fin hud som ikke krever mye dekkevne, kun lett spot-concealing. Vær obs på mengde og dekkevne i foundation når du legger makeup på en med fregner, det kan lett bli for grått. Vi ønsket ikke å dekke over de nydelige fregnene til Christina på den store dagen, derfor holdt vi oss til Tinted Primer SPF 30 som base, med Concealer Under Eye golden og Oil Free Camouflage golden.

ØYNENE

Vi begynner stort sett alltid med øyenskyggen først, på den måten gjør det ingenting om øyenskyggen drysser litt, og concealeren blir ikke forstyrret :-)
Vi valgte Smoky Eye warm til Christina, med Lid Primer under for bedre pigment og effekt.

Smoky Eye Warm 1234
Duo
Skygge nr. 2 er lagt på hele lokket på det første bildet. På det andre bildet er skygge nr. 3 er blendet inn i overgangen mot globalen, og skygge nr. 4 har vi lagt med fuktet pensel langs vipperoten i ytterkant av øyet og blendet inn i globallinjen. Cream Eyeliner ebony med Brush Eyeliner/Brow + Water Resistant Mascara rammer inn blikket. Til bryllupsdagen forsterker vi vippene med punktvipper. Ikke glem Precision Eye Pencil peach på våtkanten for å nøytralisere rødhet!

HUDEN

Contour Kit fair to light fremhevet vi kinnbenene med både highlight og kontur. Blush i fargen sweet i eplekinnene og et lett slør med Bronze sunlight for den solkyssede gløden.

BRYN

Christina har lyse og nokså udefinerte bryn, hun ønsket ikke altfor harde kanter, derfor startet vi med Precision Eye Pencil taupe og gredde ut linjene med spoolie-børsten på baksiden av blyanten. Brow Powder Duo taupe ble brukt for å skape litt mer form i ytterkant av brynene, før vi avsluttet med Brow Gel taupe for å farge brynshårene. Concealer Under Eye i golden er lagt i underkant av brynet, for highlight.

LEPPER

For de som kun bruker leppepomade til vanlig, kan leppestift på bryllupsdagen bli litt uvant, derfor valgte vi Gloss peony. Den er fuktgivende, oppleves ikke klissete og gir en fin og kjølig kontrast til de varme nyansene på øyenskyggen og blushen.

ETTER

ETTER profil

Duo før etter

Gleder meg stort til å tilbringe den store dagen med dere, Christina og Jonas!

-Martine

Spørsmål, kommentarer eller annet? Bruk kommentarfeltet ;-)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s