Tips til brudemakeupen fra glo minerals

Vordende bruder er på god vei ut til salonger, makeupartister, hårstylister, bakerier, kirker og tinghus – vi ønsker i den forbindelse å komme med noen tips til den perfekte brudemakeupen. Tipsene til bruden er fra fagansvarlig makeupartist for glo minerals, Unni Major.

Foto Corinne Alice Skau
Foto/hår: Corinne Alice Skau // wicked HOUSE – Makeup: Unni Major // team glo
  • glo minerals er perfekt til brud og foto,  siden makeupen har veldig god dekkevne uten å tette porene. Makeupen inneholder lysreflekterende mineraler, som naturlig jevner ut huden, og gir et mer naturlig resultat (HD-klarert).
  • glo minerals inneholder ingen fyllstoff! Fyllstoff-partikler (talkum) tetter igjen huden. I tillegg er de tunge, som gjør at makeupen har lett for å ”skli” av, legge seg i furer, rynker og porer, og se flekkete ut utover dagen. Derfor vil mineralmakeup sitte lenger og penere på huden. Altså: færre touch-ups og ujevnheter!
  • glo minerals inneholder ingen kjemiske tilsetningsstoffer, er allergivennlig, uten parfyme, tilsatt vitaminer og antioksidanter (A-, C- og E-vitamin, og grønn te-ekstrakt). Titaniumdioksid og sinkoksid gir en naturlig solfaktor. Dette er altså en hudpleiende makeup, som også beskytter huden.
  • glo minerals kostes på og smelter med din naturlige fukt i huden, er det utrolig lett og gjøre touch-ups utover dagen selv!

12967547_10154713683643709_4828160612201655500_o

Bridal Kit fra glo minerals – perfekt både til brud og bryllupsgjest!

Perfecting Powder: Transparent pudder, som absorberer overflødig olje for å gi en matt og feilfri finish. Perfecting Powder kan brukes så ofte som nødvendig over foundation.

Retractable Ultra Brush: Gjør det superenkelt å påføre pudder i en fei!

Shimmer Duo Candle: Tilfører huden en delikat og frisk highlight.

Gloss pink blossom: Tilfører farge og glans med pleiende ingredienser som saflorolje og aloe. Holder leppene myke på en dag som innebærer mye prating og kyssing!

Lipstick bella: En vakker farge og holdbar leppestift. Legges under Gloss pink blossom for den perfekte rosa leppen.

Blotting Papers: Tynne «papirer» som trykkes på huden der den er blank, fjerner overflødig olje fra hudoverflaten, uten å ødelegge makeupen.

Bridal Kit, pris: 850,-
Verdi: 1855,- + sminkeveske!