Tinashe Williamson x glo minerals

Kirkeveien 7 (2)
Tinashe Williamson – modell/instagrammer, jobber med PR og kommunikasjon

– Da jeg gikk på ungdomsskolen og alle jentene begynte å sminke seg, brukte de alle ukepengene sine på H&M for der var eneste stedet vi hadde råd til å kjøpe.

Men der fantes det ikke sminke til mørk hud. Hverken foundation, pudder eller blush. Alt var 10 toner for lyst.

Så maskara var det jeg kjøpte. Til gjengjeld hadde jeg killer vipper!

Spol frem til idag, jeg tenker fortsatt på de kidsa, tilbudet er ikke stort. Merker som for eksempel Mac og Bobbi Brown har sminke til mørk hud, men det er ikke pleiende mineralmakeup.

Jeg opplever stadig som modell at makeupartister kommer uforberedt på jobb «Åja.. Jeg visste ikke at jeg skulle sminke en mørk modell.. Jeg har ikke sminke til deg»

01025826 CROP
Tinashe for glo minerals – makeup av Unni Major // team glo: Base: Pressed Base cocoa light + cocoa medium, Concealer Under Eye honey Highlighter: Dust 24K gold Brows: Brow Powder Duo brown Eyeliner: Cream Eyeliner ebony Eyes: Jeweled Eye Pencil merlot Lips: Suede Matte Stick port

Jeg ramlet over glo minerals ved en tilfeldighet. Jeg satt på vors med noen venninner og snakket om nettopp dette. Venninnen min som er halvt gambisk og halvt norsk, spurte om jeg hadde prøvd noe fra glo minerals før, det hadde jeg ikke. Ikke enda.

Jeg tok kontakt med Cosmedic for å spørre om hvor jeg kunne kjøpe glo minerals og ble invitert hjem til de på Majorstuen for en introduksjon av merket og produktene. Jeg var solgt med en gang!

Ikke bare har de sminke til ALLE hudtoner, men de har et lekent, fyldig sortiment, og produktene er BRA. Veldig bra.

Instagram: @tinashewilliamson
Instagram: @tinashewilliamson

Jeg ble utrolig glad da Martine spurte om jeg ville være ambassadør, for jeg har virkelig lett etter et merke der jeg kan bruke alt fra foundation, til presset mineralfoundation, til øyenskygge og leppestift. Her kan jeg virkelig leke med farger og det er nytt for meg!

Se min første session med fagansvarlig makeupartist for glo minerals her:

Klem Tinashe Williamson

SAMSUNG CSC

Spørsmål, kommentarer eller annet? Bruk kommentarfeltet ;-)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s