Elisabeth Carew ELSKER Suede Matte Crayon <3

Vi har sjekket inn med always fab, Elisabeth Carew for å høre om hennes favorittprodukt fra glo minerals og hennes tips.

Foto: Edmond Yang. Lepper: Suede Matte Crayon Bombshell fra glo minerals
Foto: Edmond Yang. Lepper: Suede Matte Crayon Bombshell blandet med Sorbet fra glo minerals

1: Hva gjør du/jobber du med nå?

– Jeg har jobbet i radio et par år, men nå er det fullt fokus på musikken fremover. Akkurat nå er jeg midt i den lekne kreative perioden som jeg elsker, og jeg gleder meg til å slippe nytt materiale om ikke så altfor lenge.

2: Hvilket er ditt favoritt leppeprodukt fra glo minerals?

– Jeg elsker Suede Matte Crayon i fargene trademark og bombshell. Trademark bruker jeg nesten hver dag. Og Pressed Base Foundation i honey dark har jeg brukt hver dag siden 2007, så jeg må vel kunne kalle det en favoritt også. Brynsbørsten dual brow må også være den beste på markedet, og jeg er helt avhengig av den, nå som jeg også har blitt så opptatt av å ha fine brede bryn, som er fadet inn mot midten.

3: Hva styler du favorittproduktet med?

– Når det kommer til farger på leppene, tenker jeg at jo dypere og mer fargesterke de er, jo mildere er øyesminken. Men jeg bruker ikke voldsomt mye sminke på øynene i utgangspunktet, så jeg switcher gjerne mellom trademark og bombshell samme kveld.

4: Har du et tips til hvordan du får penest/best resultat når du legger leppeproduktet?

Suede Matte Crayon er jo matte og holder kjempelenge, så jeg legger gjerne et tynt lag leppeprimer eller en helt vanlig leppepomade under. Hvis jeg fyller på etter jeg har spist eller drukket, legger jeg litt pomade oppå veldig lett og legger et nytt lag av produktet. Jeg trenger ikke speil engang når jeg gjør dette, for fargene er så jevne og fine at jeg vet det alltid blir bra.

Pssss…

Elisabeth er også aktuell med podcasten TE, sammen med Tinashe Williamson – sjekk den ut her: https://itunes.apple.com/us/podcast/te/id1170181878

Spørsmål, kommentarer eller annet? Bruk kommentarfeltet ;-)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s