Team glo – Elise Aabakken

Elise Aabakken er det nyeste tilskuddet til team glo, en sprudlende og kreativ makeupartist som brenner for faget og leker mye med farger og kombinasjoner.

Vi er stolte av å ha Elise i teamet vårt, og vil gjerne at dere skal få bli litt bedre kjent med henne.

elise1

1. Hvor lenge har du jobbet som makeupartist?

Jeg har jobbet som makeupartist siden midten av 2015, men drevet med sminkerelatert arbeid mye lenger, særlig på scenen med min bakgrunn som danser.

2. Hva er det beste med jobben din?

Det beste med jobben at jeg får jobbe kreativt sammen med masse forskjellige mennesker og det betyr jo at ingen dager er like. Det er spennende at man hele tiden får utfordret seg på å gi alle som sitter i sminkestolen en fin opplevelse og forhåpentligvis hjelpe dem finne noen nye favorittprodukter til sminkesamlingen!

elise2
Foto/styling: Victoria Dragvold. Hår/makeup: Elise Aabakken

3. Hva er dine beste tips når det kommer til glō minerals?

FUKT! Særlig på vinterhalvåret her i vårt nordiske klima trenger ofte huden litt hjelp til å se fresh og fuktet ut. Jeg sliter selv med eksem og tørr hud og ser veldig forskjell på sminken min utover dagen om jeg ikke har fuktet godt nok før og etter påføring. Da hjelper heldigvis Hydration Mist til med å friske til sminken og gjøre huden glødende og naturlig igjen. På den andre siden av skalaen på hudtype, om man blir oljete iløpet av dagen, har man bare med seg Perfecting Powder i veska og kan bruke Blotting Papers først for å freshe opp på den måten. Det fine med glo minerals er at sortimentet er så stort at man kan finne produkter man trives med, om ikke den ene type foundation eller brynsprodukt funker for akkurat deg, så finnes det mange andre alternativer! At glo minerals er en hudpleiende serie, setter jeg også stor pris på, da den vil fungere på de aller fleste jeg sminker, uansett sensitivitet, allergier og lignende.

Mine favorittprodukter som jeg bruker på nesten alle jeg sminker er Precision Eye Pencil i peach på våtkanten nede for å åpne blikket, samt i fargen black/brown for å markere våtkanten oppe, da ser vippene tettere ut og øynene mer markerte, uten at man ser sminket ut! Ellers er jeg glad i rouge og brynsprodukter, har du de to på plass er mye gjort for hvor fort du ser fresh og våken ut.

Sist men ikke minst, å jobbe med riktig kost til riktig funksjon er helt avgjørende for et flott resultat; jo mindre kost jo mer presis vil applikasjonen bli og fargen blir mer konsentrert, mens jo større kost jo dusere blir fargene og da blir overgangene mer sømløse.

4. Hva inspirerer deg når du skal lage en look?

Inspirasjon kan komme fra mange steder, ofte kommer det direkte fra mennesket jeg sminker, men jeg kan også lett la meg inspirere direkte av produkter, enten av nye morsomme produkter eller av å finne igjen en gammel favoritt og bygge en look rundt det. Andre makeupartisters arbeid er også en stor kilde til inspirasjon, jeg elsker å finne spennende artister i blader, på instagram eller youtube.

elise3
Foto/styling: Victoria Dragvold. Hår/makeup: Elise Aabakken

5. Hva syns du er viktig å tenke på når man skal legge fest-sminken til for eksempel julebord?

Til årets julebord er det alltid en vinner med en lekker smokey eye eller vakre røde lepper. Alt etter antrekk og anledning er det mye forarbeid som kan gjøres i dagsminken, om julebordet er etter jobb. glo minerals sine produkter holder seg fine hele dagen og er enkelt å bygge videre på om man har dårlig tid, for eksempel ved å gjøre lepper eller øyne mer dramatiske. En kremøyenskygge som Cream Stay Shadow Stick og en fresh leppefarge i veska kan gjøre stor forskjell på dag og kveldssminke. En matt leppestift vil sitte godt på hele kvelden, både Suede Matte Crayon og Stick har flere fine rødtoner så man kan finne en som passer til sine farger og preferanse. En av mine favoritter er Lip Filler Pencil, en blank lipliner som forhindrer leppestiften fra å skli. Et must for mørkere leppestifter! En smokey øyensminke trenger ikke nødvendigvis å være svart, brun eller grå, test gjerne grønne, mørkeblå, lilla, burgunder eller rustfargede toner i år! Og husk at på julebord er det feststemning og alltid lov å legge til glitter, enten på øyne, kinn eller lepper for ekstra effekt!

elise6

Spørsmål, kommentarer eller annet? Bruk kommentarfeltet ;-)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s