VÅR/SOMMER 2017

Makeupartist Linda Nicolaysen har sett på trendene for vår/sommer 2017. Kommentarfeltet er åpent dersom dere har noen spørsmål, følg oss gjerne på instagram og snapchat: @glonorway, facebook: glo minerals

La deg inspirere av Lindas instagramkonto: @lindanicolaysen

For våren og sommeren 2017 var det veldig mye forskjellig trender blant de store motehusene; alt fra naturlig «No makeup Makeup» til mer kunstneriske kreasjoner. Jeg har samlet sammen noen av de viktigste sminke trendene som var en gjenganger på catwalken denne sesongen. Husk at selv om noen av lookene du finner på catwalken ikke nødvendigvis skal kopieres. Men du kan la deg inspirere og ta med deg noe videre inn i hverdagen; enten det er en form, farge eller en tekstur. Ikke vær redd for å lek, makeup skal være gøy!

Alle bilder er hentet fra: http://www.vogue.co.uk/gallery/springsummer-2017-backstage-beauty

Pretty Punk

Alle sesonger, som vår og sommer er sotede øyne godt representert. Denne sesongen så vi mye av den litt «undone» varianten. Det skal se ekte ut, og det skal gjerne se ut som om du våknet opp med øyesminken fra gårsdagen. Den skal rett og slett være litt mer punk og ikke så glamorøst. Dette får du til lett selv med å bruke en mørk kajal og smudge kantene med en liten kost etterpå. Så kan du sveipe over øyelokket med en mørkere farge med Brush Texture Eye.

Balmain – MUA: Tom Pecheux
3.1.Phillip Lim – MUA: Francelle Daly – Foto: Rex

 

Balmain – MUA: Tom Pecheux
Precision Eye Pencil black, Precision Eye Pencil black/brown, Cream Stay Shadow Stick pitch + swatch av pitch

Skin is in

Hud er alltid inn. Og denne sesongen mer det mer fokus på hud enn noen gang. Huden skal være transparent og duggfrisk med masse glød. Luxe Liquid Foundation SPF 18 er perfekt til denne type look; da den gir masse liv og fuktighet til huden. Ikke overdriv bruken av concealere, husk at huden skal se naturlig ut.

Marchesa – MUA: Bobbi Brown – Foto: Rex
Missoni – MUA: Lisa Butler – Foto: Rex
Luxe Liquid Foundation SPF 18, Sheer Tint illuminator, swatch av Luxe Liquid Bright Concealer high beam, brighten, sunburst

80s back

De buskete store brynene har meldt sin ankomst igjen, og det har også rougen. Det var flere fargesterke varianter og se på catwalken. Og plasseringen var også veldig leken på enkelte av visningene. Om du ønsker å kjøre rouge og røde lepper er det et godt tips og legge leppefargen først, og justere graden på rougen deretter. Du trenger ofte mindre enn du tror når du har farge på leppene.

Kenzo – MUA: Lynsey Alexander – Foto Rex
Kenzo – MUA: Lynsey Alexander – Foto Rex
Band of Outsiders – MUA: Grace Lee – Foto Rex

Brow Gel clear, Lip Stick fixation (nyhet!), Brow Powder Duo brown, Precise Micro Browliner ash, Blush begonia, swatch av Precise Micro Browliner raven

Bold Lips

Legg bort den sarte duse fargepaletten og gå for fyrverkeri på leppene. Om du går for en dyp brunrød rødtone eller knall rosa eller orange kommer helt an på deg. Her er det bare og leke seg og velge det du liker best av både farger og teksturer. Dropp gjerne øyesminken til en slik leppe, så leppefargen får lov til å ha hovedrollen i sminken.

DKNY – MUA: Pat McGrath – Foto: Rex
Mary Katrantzou – MUA: Lynsey Alexander – Foto: Indigital

Cream Glaze Crayon bloom, Suede Matte Crayon sorbet, Lip Stick spark, raspberry, snapdragon, swatch av Suede Matte Stick punch

Spørsmål, kommentarer eller annet? Bruk kommentarfeltet ;-)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s