Stella for Stella <3

I siste utgave av Stella Magasinet har makeupartist Linda Nicolaysen gjort makeup på moteserien med den nydelige modellen Stella.

Linda deler sine tanker om looken her:

Både stylingen og bakgrunnen hadde ulike variasjoner av striper, og for at det ikke skulle være for mange konkurrerende elementer, ønsket jeg og holde makeupen ren og enkel.

Det er fokus på en naturlig hud, med litt hint av metallisk på øynene. Jeg brukte øyenskyggen harvest som jeg sveipet over lokket. Jeg droppet mascara for et råere uttrykk. Stella har veldig naturlige og tykke bryn som ikke trengte og fylles inn, men jeg har brukt Brow Gel clear for å legge de på plass.

Jeg la Luxe Liquid Foundation SPF 18 med Luxe Foundation Brush. Denne kosten er perfekt å bruke når man ønsker å få en veldig naturlig finish på huden. Jeg brukte litt av Concealer Under Eye under øynene, og high beam fra Luxe Liquid Bright Concealer på de høyeste partiene i ansiktet til highlight. Så la jeg det transparente pudderet, Luxe Setting Powder på de områdene en har tendens til å bli litt blanke.

Jeg har fremhevet Stella sin fine beinstruktur med Contour Kit i fargen fair to light. På leppene har hun litt gloss i fargen nude.

Foto: Stephen Butkus / Norway Represents Styling: Marte Dahlgren Makeup: Linda Nicolaysen / team glo Hår: Lars Eriksen Eitran / Stylemanagement Modell: Stella / TFM

Get the look! Luxe Liquid Foundation SPF 18, Luxe Setting Powder, Eye Shadow Harvest, Contour Kit, Concealer Under Eye, Luxe Liquid Bright Concealer, Brow Gel clear, Gloss nude

På noen av bildene skulle hun ha på seg litt mer fargesterke klær, og da ønsket jeg at makeupen skulle poppe litt mer. Jeg valgte og beholde sminken slik den var, men legge på noen fargesterke matte lepper. Jeg la først Suede Matte Crayon i fargen bombshell på hele leppen, før jeg la Suede Matte Stick i fargen pop. Jeg elsker og mikse meg frem til nye leppefarger.

Foto: Stephen Butkus / Norway Represents
Styling: Marte Dahlgren
Makeup: Linda Nicolaysen
Hår: Lars Eriksen Eitran / Stylemanagement
Modell: Stella / TFM

Foto: Stephen Butkus / Norway Represents

Styling: Marte Dahlgren

Makeup: Linda Nicolaysen / team glo

Hår: Lars Eriksen Eitran / Stylemanagement

Modell: Stella / TFM

Spørsmål, kommentarer eller annet? Bruk kommentarfeltet ;-)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s