Vintage drømmebryllup

Linda Nicolaysen jobber bredt som makeupartist. Hun gjør alt fra demodager med fokus på dagmakeup til avant garde fashion-looker i de store magasinene. I sommermånedene er hun en ettertraktet makeupartist for gifteklare, og vi er så heldige som har fått Linda til å gjengi looken da Live fikk sin Monica.

Foto: Mina Nornes Westli

Jeg så heldig å få sminke Live når hun skulle gifte seg med sin Monica. Live er opptatt av retro-stil og 50-tallet, og det var et ønske fra bruden at dette skulle bli tatt opp i sminken. Kjolen var bestemors gamle brudekjole som Live tok med til en skredder og fikk sydd om. Håret ble satt opp i et elegant og enkelt oppsett, brudeskoene var knallrøde.

Vielsen foregikk på dekk på Skarfoss-båten som tok oss fra Skien og oppover slusene i Telemark, en helt nydelig solskinnsdag i september 2016.

Jeg valgte å holde sminken ganske naturlig og bare fremhevet brudens trekk. Jeg brukte Eye Shadow Trio sandstone på øynene, og Precision Eye Pencil black/brown langs vipperøttene som jeg duset ut. Live har fantastiske lange vipper og jobbe på. Jeg brukte Water Resistant Mascara, og malte på med ekstra ved vipperøttene med Brush Angled Eyeliner. Denne kosten er helt perfekt for å få dekket det innerste på vipperøttene. Jeg la også Precision Eye Pencil i fargen peach på våtkanten. Denne er med kamuflere rødhet på våtkanten og åpne opp blikket.

Live har en veldig fin hud og bruker lite sminke i hverdagen. Jeg ville ha en naturlig og frisk hud, så jeg valgte å bruke Luxe Liquid Foundation SPF 18 for å oppnå en fin glød. Jeg mattet ned under øyne, rundt nesevingen og mellom brynene med Luxe Setting Powder. Om man holder disse områdene matte ser man frisk ut, samtidig som man unngår den «svette» looken :-)

Brynene ble gjort mer definerte og litt mørkere med Brow Powder Duo i fargen brown. Jeg la en lett kontur i ansiktet med Contour Kit fair to light, i panne og under kinnben. Husk at det er viktig og ha litt kontur til foto, så man ikke ser flat ut på bildet. Jeg børstet på litt blush i eplekinn-form med fargen sweet.

Jeg brukte Brightener Highlight Concealer som en highlighter. Denne er veldig fin til brudemakeup da den er lysreflekterende uten at den har glitterkorn i seg. Dette gir en naturlig highlight. Om man bruker for mye highlight på brud kan det både se unaturlig ut, og du kan få «utbrendte» partier på foto.

Prikken over i`en var selvsagt de dype røde leppene. Dette er noe Live føler seg komfortabel i og det stod i stil med brudekjolen og atmosfæren rundt bryllupet. Jeg la først Precision Lip Pencil i fargen vino, og lipstick i fargen vixen over.

Foto: Mina Nornes Westli

Spørsmål, kommentarer eller annet? Bruk kommentarfeltet ;-)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s