Team glo-Linda x Tabanka

Dansekompaniet Tabanka har gjennomført sin fjerde urpremiere på Den Norske Opera & Ballett, i forrige uke var det forestillingen LIMBO de presenterte på scenen og høstet stående applaus for. Kompaniets medlemmer trener fast sammen i Oslo, underviser selv og jobber med barn og unge.

Foto: Rob Sloetry Covell
Foto: Rob Sloetry Covell

glo minerals har vært stolt sponsor av Tabanka i flere år, og vi kan ikke tenke oss en bedre test av glo minerals enn en 70 minutters danseforestilling med høyt tempo, intrikate bevegelses-sekvenser og et kompani bestående av profesjonelle dansere.

Følg Tabanka på facebook her: Tabanka Crew African Peoples Dance Ensemble
Instagram: @tabanka

Foto: Rob Sloetry Covell

I forkant av premieren var team glo-Linda backstage i Operaen sammen med danserne hvor de sammen utviklet makeup-looken for LIMBO.

Foto: Tabanka

Vi har bedt Linda fortelle om looken:

Jeg begynte som alltid med fuktighet til huden, Oil Free Moisturizer fra glo theraputics er en super prep før makeup. Da fuktighetskremen hadde trukket inn, brukte jeg nyheten Mattifying Primer i T-sonen, der man oftest blir litt blank og gjerne har mer synlige porer. Jeg ønsket å holde huden duggfrisk, så jeg mattet ikke ned noen andre steder.

Oil Free Moisturizer, Mattifying Primer, Protective Liquid Foundation Satin cocoa light

Som base brukte jeg Protective Liquid Foundation Satin. Denne har god dekkevne og er lett å blende. Jeg brukte en mørkere nyanse og en litt lysere for å skape naturlig kontur i ansiktet. Jeg la den foundationen som var lysere under øynene, på neseryggen, midten av pannen, haken og på kinnbenene. Bruk av to nyanser av foundation til konturering er en super teknikk, bare pass på at du blender overgangene godt. Til slutt brukte jeg Luxe Setting Powder, som ikke gir noe farge, men matter ned og «duser» ut huden. Igjen konsentrerte jeg meg om T-sonen og lot de andre partiene få lov til å gløde.

Luxe Setting Powder

Jeg brukte de dypeste gull-tonene i Eye Shadow Trio copper sheen til å highlighte kinnbenene med Fan Brush.

Tabanka ønsket å ha malte elementer i gull i ansiktet i looken, så for å understreke gull-malingen og samtidig skape harmoni fokuserte jeg på en jevn, glødende og frisk base og gull-toner i øyenskyggen.

Jeg brukte Eye Shadow Trio copper sheen også på øynene. Startet med den lyseste skyggen i øyekroken, og lot den gå over i den mellomste gulltonen til midten av lokket, før jeg brukte den mørkeste gull/brune tonen i ytterkant av øyelokket. Jeg ønsket også noe mer dybde til øyet så jeg la litt av Eye Shadow mahogany i globallinjen med Brush Eye Texture (den perfekte blende-kosten!). For å få mer kontrast til øynene la jeg Cream Stay Shadow Stick i fargen pitch langs vipperøttene som jeg duset inn i øyenskyggen. Water Resistant Mascara er vannresistent, og tåler derfor litt mer enn en vanlig mascara.

Gloss plumberry, Cream Blush guava

Til slutt avsluttet vi looken med Gloss plumberry på leppene, og av Cream Blush guava i «eplekinn» som jeg påførte med fingertuppene for en naturlig rouge.

Tusen takk til Tabanka og kunsterisk leder Thomas Talawa Prestø for en fantastisk forestilling, vi gleder oss til å følge dere videre!

Spørsmål, kommentarer eller annet? Bruk kommentarfeltet ;-)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s