glo minerals + glo therapeutics = Glo Skin Beauty

glo minerals + glo therapeutics = Glo Skin Beauty

Endelig vil alt fra glo bli slått sammen til ett merke. glo minerals og glo therapeutics blir Glo Skin Beauty. Hudpleien (Skin) kommer i hvit forpakning og makeupen (Beauty) vil fremdeles ha en sort look. Vi har stor tro på at både hudpleien og makeupen fra glo vil dra fordeler av å vise at de hører sammen.

«A complete skincare regimen starts with your cleanser and ends with your lipstick.»

  Pressed Base Foundation vil få en helt matt forpakning og lukking med magnet. Ellers er det ingen endringer i ingrediens eller størrelse – det er den samme Pressed Basen du elsker, bare i penere forpakning.

Luxe Liquid Foundation SPF 18+ endrer navn til Luminous Liquid Foundation SPF 18+.

Det er ingen ingrediens-endringer, men vi vil fase ut fargene truffle og rosette, og gjøre plass til linen og mocha – to forbedrede farger. linen er mellom porcelain og naturelle i nyanse og mocha vil være et alternativ til Pressed Base Foundation i cocoa light.

Blushene våre vil få et gjennomsiktig lokk, slik at du enkelt kan se nyansen. Formulaen vil nå være enda bedre pigmentert, men det er ingen endringer i ingrediensene.

Manges favoritt, Elemental Eye Collection kommer tilbake i ny drakt, med litt mer produkt for pengene og større baseskygger. For alle øyenskygger, både Palette, Quad og single skygger er pigmenteringen styrket, det er altså ingen endringer i ingrediensene, men økt pigment for en fyldigere pigmentering og en mykere formula som er enda enklere å blende.

For kremene er det den største designendringen. Her vil hjemmeproduktene deles inn i 3 kategorier: Regimen, Boost og Solution, som har fått hver sin farge på logo og tekst:
Regimen (grå) = den daglige regimen av hudpleie (rens, toner, fukt og solbeskyttelse)
Boost (gull) = tilfører/øker/booster innen fukt og hudfornying
Solution (sølv) = løsninger på hudtilstander

Vi vil gå helt bort fra krukker, på grunn av hygiene og alle produktene vil ha en form for pumpe/tube-løsning. Her ser dere Restorative Cream før/etter:

Cyto-luxe vil skifte navn til Phyto-Active, og favoritten Vitamin C+ vil fra nå hete Phycto-Active Vitamin C+ og hører til i Boost-kategorien.

Tidligere Sensitive Cucumber Recovery Mask vil endre navn til Soothing Gel Mask og hører til Solution-kategorien. (Og de av dere som husker glo therapeutics Soothing Gel Mask: Glo Skin Beauty Soothing Gel Mask er altså tidligere Sensitive Cucumber Recovery Mask).

Vi ønsker rebrandingen velkommen og gleder oss til å introdusere dere for flere spennende nyheter <3

Spørsmål, kommentarer eller annet? Bruk kommentarfeltet ;-)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s