Halloween: Sugar Skull by Julie

Julie Karoline Hamar Jonsson jobber til daglig hos Hudpleieklinikken Prof. Makeup i Ørsta, som er eid og drevet av hennes mor, Jenny Hamar. Julie har stor lidenskap for makeup, og særlig brynsstyling :-)

Julie er også opptatt av at produktene hun legger på kundene er fri for talkum og andre tettende ingredienser, også når det gjelder Halloween-sminke. Derfor er det så fantastisk at man kan bruke mineralmakeup til så mye!

Følg Julie og klinikken på instagram: @juliekbrows og @hudpleieklinikkenprofmakeup 

Vi har spurt Julie om hun ville utfolde seg kreativt med Glo Skin Beauty nå som det nærmer seg Halloween og alle makeupartisters favorittsesong, her har dere resultatet og veiledningen!

(Bildet er ikke redigert)

Jeg ville lage en sugar skull i «typiske» leppestiftfarger for å gjøre noe litt annerledes. Jeg valgte å bruke noen av bestselgerne fra Glo Skin Beauty som er Suede Matte Crayon trademark og demure samt verdens fineste røde farger, bombshell og crimson. Må bare skryte av Suede Matte Crayon og Cream Stay Shadow Stick, de er kremete, gode å jobbe med og har fantastisk holdbarhet som er perfekt for å lage kule looks til Halloween! Kan faktisk sammenlignes med mange kremfarger som man bruker i ansiktsmaling og SFX, men disse kan du bruke resten av året også.

Steg 1: Legg en god primer. Det er viktig med en god base slik sminken holder seg lenge! Min favoritt er Tinted Primer SPF 30, om du blir veldig oljete kan du legge litt av Mattifying Primer i de områdene du trenger.

Steg 2: Legg foundation som dekker godt og som har god holdbarhet. Til denne looken anbefaler jeg å holde basen ganske matt da vi skal sminke en del små detaljer oppå. Jeg har brukt Satin Cream Foundation (tidligere navn: Protective Liquid Foundation Satin) i fargen natural fair. Ikke legg for nære øyet, ettersom du skal ha en del produkt der etterpå.

Steg 3: Legg ett lett lag med transparent pudder med Ultra Brush (flat top kabuki) for å sette basen, jeg anbefaler Luminous Setting Powder (tidligere navn: Luxe Setting Powder) da den ikke gir fra seg noe farge.

Steg 4: Bruk Precision Eye Pencil i black for å tegne to sirkler rundt øynene, om du synes det er vanskelig å få det til på frihånd kan du for eksempel bruke en rund pudderboks eller øyenskyggeboks for å tegne rundt.

Steg 5: Fyll inn sirklene rundt øynene med Cream Stay Shadow Stick i pitch, deretter kan du bruke Eye Shadow eclipse (eller tidligere sable) og «pakke» godt på over. Svartere og mer pigmentert enn dette får du ikke ;-) Deretter lager du små prikker rundt de svarte sirklene, jeg brukte Suede Matte Crayon bombshell og demure annenhver.

Steg 6: Nå skal du lage nesen! Bruk Precision Eye Pencil i black for å lage formen, deretter fyller du inn med Cream Stay Shadow Stick i pitch, kan også gå over med Eye Shadow eclipse (eller tidligere sable) så sitter det ekstra godt. Om du vil ha enda skarpere linjer rundt kan du bruke den flytende eyelineren, Liquid Ink.

Steg 7: Nå er det på tide med detaljer, det som er så gøy med sugar skull er at det ikke er noe fasit på hvordan den skal se ut så her kan du virkelig leke deg. Jeg valgte å gjøre «spindelvev» på haken og noen enkle detaljer i pannen. Jeg brukte Precision Eye Pencil i black for å lage retningslinjer og deretter Liquid Ink for å gjøre linjene skarpere. For å gjøre det litt mer glam så tok jeg noen «diamanter» i tillegg. Andre detaljer som er populære er blomster, hjerter og kors.

Steg 8: På leppene gjorde jeg en ombre-effekt med Suede Matte Crayon i crimson og trademark siden jeg synes det er så fint på bilder, men det er like fint med en farge. Etter du har lagt leppestift bruker du Liquid Ink for å tegne to streker ut fra munnviken og litt opp mot kinnbeinet. Deretter noen små streker nedover, disse trenger ikke vere perfekte da det er en kul effekt at det ser tilfeldig ut.

Steg 9: Ha på en god mascara, jeg anbefaler Water Resistant Mascara fordi den har kjempebra holdbarhet. Deretter «tightlinet» jeg med Precision Eye Pencil i black på nedre og øvre våtkant av øyet. Man kan også ta på falske vipper om man ønsker mer glam :-)

Steg 10: Finn fram litt blomster og blonder, så er du DONE!

(Bildet er ikke redigert)

Lykke til med halloween-sminken! Ha det gøy og lek deg <3

Spørsmål, kommentarer eller annet? Bruk kommentarfeltet ;-)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s