Om oss

Cosmedic har siden høsten 1998 vært totalleverandør på avanserte hupleieprogram til dermatologisk og kjemiske behandlinger for leger og hudpleieklinikker over hele Norge og Sverige. aesthetic line og Skin Tech inneholder kun medisinsk dokumenterte ingredienser med farmasøytisk renhetsgrad og synergiske sammensetninger som stimulerer viktige fysiologiske prosesser i huden.

Cosmedic_felleslogo_sept_2014

Cosmedic er eneleverandør på mesoporasjonsmaskiner som er markedets mest effektive metode for innslusing av aktive substanser, og den best dokumenterte innslusningsbehandling som finnes på markedet. Prinsippet mesoporasjon er bygget på, fikk Nobelpris i kjemi 2003.

Cosmedic har siden 2004 bygget et navn av glo minerals makeup som er en mineralmakeup- serie eksklusivt produsert for profesjonelle hudpleiere, hudleger og deres kunder/pasienter. Disse avanserte produktene kombinerer farmasøytiske ingredienser, naturlige mineraler, styrken til antioksidanter og vitaminer samt kraftige fargepigmenteringer som gir en naturlig makeup. Resultatet er en klinisk avansert makeup som nærer, korrigerer og beskytter.

Fra samme produsent som vår makeup lanserte Cosmedic deres krem og peelingserie, glo therapeutics, vinteren 2012. Dette er en ren og moderne serie både for den profesjonelle hudterapeut og produkter til konsument. Serien har spesialprogrammer for alle hudtilstander og spesialprodukter for individuelle problemområder.

Cosmedic AS er også agent for fillerserien Z Fill fra den tyske produsenten Zimmer. En ikke-animalsk hyaluronsyrefiller som i Norge distribueres til sykepleier, tannleger og leger.

I juni 2013 lanserte Cosmedic AS Mineral Fusion på det norske markedet. Serien består av giftfrie neglelakker og pleiende mineralmakeup.

September 2014 ble måneden for den store #CosmedicKongress2014 på Scandic Vulkan og Månefisken. På kongressen lanserte vi de nye Focus Pinsett, håndlagede pinsetter fra Italia med spennende design og friske farger.

COSMEDIC

Ønsker du å vite mer om våre produkter eller har du noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema.